Uthyrning

BOKNING: 

Bokningsavgift 40% vid bokningen
Avbokning Bokningsavgiften återbetalas inte
Slutbetalning Innan ankomst
Slutstädning & tvätt 70-100 €
Kostnad för el, vatten & wifi Ingår

PRISER:

Månad Nov-Mars April Maj Juni Juli Aug Sept Okt
Priser i kr/vecka 4000 5000 5500 6500 7000 8000 7000 6000

HYRESAVTAL:

Ägaren av lägenheten har valt att sammarbeta med ett lokalt serviceföretag på plats i Italien. Personalen på detta företag är alla engelsktalande och har ibland även svensktalande personal. Hyresavtalet är ett standaravtal för semesterlägenheter utomlands och därför på engelska för att vid behov underlätta kommunikationen mellan er, ägaren och den personal som hjälper till lokalt. Beroende på era önskemål så möter personalen er på flygplatsen eller vid lägenheten för överlämnandet av nycklar. De finns också hela tiden till hands om ni har behov av hjälp. Är det något ni undrar över eller något ni inte förstår så använd gärna kontaktformuläret längst ner på denna sida (skriv på svenska).

rental-terms-conditions-2014-hyraikalabrien.pdf

HUR BETALAR JAG BOKNINGSAVGIFTEN OCH SLUTBETALNINGEN?

När ni väl har bestämt er för att genomföra en bokning, eller slutbetalning för den delen, så kommer ni att mottaga ett email från payson@payson.se med en begäran om betalning från [javascript protected email address]. För er som inte är bekanta med detta enkla och trygga betalningssätt på nätet mellan två personer eller företag som inte känner varandra, rekommenderas en titt på Payson (klicka på namnet). Om ni däremot inte känner er bekväma med denna betalningsmetod så finns det naturligtvis andra som direktinbetalning till ett svenskt bankkonto eller kontantbetalning till personalen i Italien som överlämnar nyckeln till er (detta rekommenderas dock inte då italiensk moms tillkommer och det då gör det onödigt dyrt. Men det är likväl ett alternativ.).

HUR FÅR JAG NYCKELN TILL LÄGENHETEN?

När ni har betalat hyran och har bokat era biljetter så kan ni ladda ner pdf filen härunder. Dokumentet är skrivet både på svenska och engelska så att personalen på plats i Italien kan ta del av samma information från er och ordna med er ankomst och eventuella önskemål.

frageformular-for-hyresgaster.pdf

KONTAKT:

Använd gärna kontaktformuläret nedan för förfrågningar.  Ange vilken vecka/veckor ni är intresserade av, hur många ni är samt övriga frågor i meddelanderutan.


(Lämna tom)

Ni kan naturligtvis också kontakta lägenhetsinnehavaren direkt till:   [javascript protected email address]